SITOUDU SUOMUSJÄRVELÄISYYTEEN – LIITY SUOMUSJÄRVI-SEURAAN!

Suomusjärvi-Seura ry on maaliskuussa 2008 perustettu sitoutumaton yhdistys, joka toimii kotiseutuhengessä suomusjärveläisten hyvinvoinnin edistämiseksi.
Suomusjärvi-Seura vaalii suomusjärveläisyyttä, toimii nykyhetkessä ja varautuu tulevaisuuteen.
Suomusjärvi-Seuran toiminta on aktiivista 2000-luvun kotiseututoimintaa yhteistyössä paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa.
Suomusjärvi-Seurassa voivat toimia kaikki Suomusjärvestä ja suomusjärveläisyydestä kiinnostuneet yhteisöt ja 15 vuotta täyttäneet henkilöt kotipaikasta riippumatta.

Uudet jäsenet:
Kaikki kotiseututoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistyksemme jäseneksi ja mukaan toimintaan.
Jäseneksi voit liittyä maksamalla vuoden 2018 jäsenmaksun 10 € Suomusjärvi-Seuran tilille FI34 5441 0320 0128 22.
Jäsenmaksulla tuet yhdistyksemme toimintaa, pääset kehittämään ja ideoimaan toimintaa sekä saat yhdistyksen jäsenpostit suoraan sähköpostiisi.
Viestiksi jäseneksi liittyvän nimi, osoite ja sähköpostiosoite.
Voit myös lähettää yhteystietosi käyttämällä alla olevaa lomaketta, kiitos!
Yhdistyksen sääntöjen mukaan Suomusjärvi-Seuran uudet jäsenet hyväksytään hallituksen kokouksessa. Samalla tietosi kirjataan yhdistyksen jäsenrekisteriin.
Emme luovuta jäsentietoja ulkopuolisille.

Kotiseututyötä voi tukea myös yhteisöjäsenenä (10 € vuonna 2018) tai kannattajajäsenenä (100 € vuonna 2018).

Vanhat jäsenet:
Henkilöjäsenten ja yhteisöjäsenten jäsenmaksu on 10 € vuonna 2018.
Jäsenmaksun eräpäivä on 31.03.2018.
Yhdistyksen tili: IBAN: FI34 5441 0320 0128 22. Käytäthän viitenumeroa: 100450

Paperista tilisiirtolomaketta ei lähetetä tänäkään vuonna, vaan jäsenmaksun voi maksaa suoraan pankkitilillemme.

Tervetuloa jäseneksi!

Liittymislomake

Tule mukaan toimintaan

Toimintamme tukeminen
Voit halutessasi tukea yhdistyksemme toimintaa rahallisesti tai vapaaehtoistoiminnan kautta.
Lahjoitukset
Mikäli haluat tukea toimintaamme rahallisesti, voit ottaa meihin yhteyttä tai laittaa lahjoituksesi
Suomusjärvi-Seuran tilille FI34 5441 0320 0128 22.
Osallistu vapaaehtoistoimintaan
Yhdistyksemme hakee aktiiviseen ja iloiseen vapaaehtoisjoukkoonsa toiminnan kehittäjiä
suunnittelemaan kulttuuritapahtumia ja toimintaideoita kaikenikäisille.
Copyright (c) 2018, Suomusjärvi-Seura ry. All Rights Reserved.

OK, ymmärrän tai Lisätietoja