Kotiseutuhengessä  vuodesta 2008

Suomusjärvi-aiheiset myyntituotteemme

Tuotteita myydään Suomusjärven kirjastossa, Kitulantie 1 sekä erilaisissa tapahtumissa.
Tuotto käytetään kotiseutuyhdistyksen toimintaan.
Voit tiedustella tuotteitamme myös hallituksen jäseniltä, sähköpostitse: suomusjarvi.seura6@gmail.com tai Yhteystiedot -sivulta löytyvällä yhteyslomakkeella.

KIRJAT

Suomusjärvi-aiheisia teoksia:

KISKON JA SUOMUSJÄRVEN HISTORIA I & II- teokset

Nyt yhteishintaan 40 €.

KISKON JA SUOMUSJÄRVEN HISTORIA I & II- teokset

Nyt yhteishintaan 40 €.

KEKKOSENTIE

Kirja kertoo samannimisen tien historiasta Suomusjärvellä. Presidentti Urho Kekkosen mukaan nimetyn Rautsuolta Lahnajärvelle vievän maantie numero 1872:n varrella on tapahtunut vuosikymmenten varrella monenlaista mieliin painunutta, joka ilman tällaista teosta vaipuisi unholaan.
Hinta 14 €.

AVATTIIN KOULU

Suomusjärven koululaitoksen 100-vuotishistoriikki. Hinta 20 €.

KUISMA, PYY JA KUKUTTI METSÄSSÄ JA VÄHÄN VESILLÄKIN

Kivikauden Suomusjärvelle sijoittuva, arkeologi, sarjakuvapiirtäjä Jouko Pukkilan piirtämä ja käsikirjoittama, sarjakuvakirja kolmen pojan - Kuisman, Pyyn ja Kukutin - seikkailusta metsässä ja vesillä oli ensiesittelyssä Suomusjärvi-päivänä 14.7.2013. Myynnnissä 6 € hintaan.

AINUT, SUOMUSJÄRVEN SUPERSTAR

Kirja on kunnianosoitus Suomusjärven viimeiselle lehmälle. Yhteisistä muistoista ja ideoista kypsynyt tarina on päiväkotilasten ja koululaisten kuvittama tarina, joka hyvinkin voisi olla totta. Se ainakin on totta, että kirjaa saa nyt 10 euron kappalehintaan. Hanki omasi heti, kaverille toinen.

MUUT TUOTTEET

Suomusjärven vaakuna esiintyy useassa tuotteessamme:

Vaakunakorut

Suomusjärven vaakuna ilahduttaa nyt myös kotiseutukorviksissa ja -riipuksessa.

Magneetit

Suomusjärven vaakuna jääkaappimagneetissa.

Frisbee

Vauhdikkaanpunainen frisbee.

Suomusjärvi-kynttilät

Suomusjärven vaakuna esillä paikallisen Riihipajan valmistamissa kynttilöissä.

Muut Suomusjärvi-aiheiset myyntituotteemme

Suomusjärvi-Seuran POSTIKORTTEJA on myynnissä Suomusjärven kirjastossa sen aukioloaikoina.
Korttien kuvat ovat kaikki Suomusjärveltä ja tuotto käytetään kotiseutuyhdistyksen toimintaan.
Postikorttien hinnat: yksiosaiset postikortit maksavat 0,20 €/kpl, Suomusjärvi -postikortit (kolme erilaista korttia) ja kaksiosaiset kortit 0,50 €/kpl.

Joulukorttimme ovat myynnissä Suomusjärven kirjastossa, Kitulantie 1. Yksiosaiset joulukortit 2 €/ 10 kpl ja kaksiosaiset kortit kirjekuorella 0,50 €/ kpl.

Lisää tuotteitamme lisätään sivulle myöhemmin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kettulan Pienviljelijäyhdistys ry myy SUOMUSJÄRVI-VIIREJÄ. Tilauslomake ja muut tiedot: http://kettula.org/viiritilaus.htm

Copyright (c) 2018, Suomusjärvi-Seura ry. All Rights Reserved.

OK, ymmärrän tai Lisätietoja