Seuraa meitä Facebookissa ja kotisivuillamme!!

Vuosi 2018 on Suomusjärvi-Seuran 10-vuotisjuhlavuosi!!

Suomusjärvi-Seura ry: n syyskokous

Perjantaina 23.11.2018 klo 18.00 Suomusjärven kirjastossa, Kitulantie 1. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokoukselle kuuluvat asiat.
Kahvitarjoilu.
Tervetuloa!
Suomusjärvi-Seura ry:n hallitus

Suomusjärvi 150 vuotta -teemaluento

TAPAHTUMA ON PERUTTU SAIRAUSLOMAN TAKIA. Kerromme uuden ajankohdan myöhemmin.
Historian lehtori, FM Vesa Hänninen esittelee suomusjärveläisten sukujen ja talojen tutkimuksessa hyödyllisiä digitaalisia lähdeaineistoja tiistaina 6.11. klo 17.00 Suomusjärven kirjastossa, Kitulantie 1.

Lukupiiri
Tule mukaan innostumaan lukemisesta ja saamaan mielenkiintoisia lukuvinkkejä! Lukupiiri kokoontuu Suomusjärven kirjastossa tiistaina 4.12 klo 14.00.

Lisää tapahtumiamme löydät Tapahtumakalenterista.

Info-tv

Käy katsomassa Suomusjärven tapahtumatarjontaa Info-televisiostamme, Kitulan seurakuntakeskuksen ikkunassa, entisen pankkiautomaatin kohdalla pääoven vasemmalla puolella.

Vuonna 2008 perustettu Suomusjärvi-Seura tekee kotiseututyötä. Suomusjärvi-Seura vaalii paikallista kulttuuriperinnettä ja suomusjärveläisyyttä.
Käytössämme on Suomusjärven vaakuna.

Vuoden Suomusjärveläinen 2018 on Seija Määttänen (alakuva).

Ajankohtaista

29.10.2018 Suomusjärvi-Seura ry julkaisee uudet kotisivunsa yhdistyksen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.
29.10.2018 Suomusjärvi-Seuran joulukortteja myynnissä Suomusjärven kirjastossa klo 17.00 alkaen.
Copyright (c) 2018, Suomusjärvi-Seura ry. All Rights Reserved.

OK, ymmärrän tai Lisätietoja